scooter rijles Rotterdam

Wist je dat je vanaf 1 maart 2010 verplicht bent om je bromfietsrijbewijs te halen? Hiervoor moet je een theoriecertificaat halen en een praktijkexamen doen bij het CBR. Verkeersschool De Zwaan biedt de juiste ondersteuning voor zowel het behalen van je theorie als het praktijkexamen. We bieden een waanzinnig snelle manier om het praktijkgedeelte voor je bromfiets af te ronden. Ervan uitgaande dat je het theoriecertificaat in je bezit krijgt alvorens het praktijkgedeelte te starten, kun je al in 1 dag het bromfietsrijbewijs halen.

Verkeersschool De Zwaan biedt zoals al eerder genoemd vele mogelijkheden voor een scooterrijles in Barendrecht. Daarnaast bieden wij u ook vele andere voordelen, waaronder:

  • Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Speciale starters pakketten en studentenkorting;
  • Instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst;
  • Een hoog slagingspercentage.

Wil je meer weten over de scooter rijles Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, ook kan je bellen naar 010 – 492 19 34. Wil je onze rijschool eerst vergelijken met onze concurrenten? Vraag dan direct een proefles bij ons aan.

Tarieven scooter rijles Rotterdam

Verkeersschool De Zwaan biedt je een speciale pakket ofwel dagopleiding voor het behalen van de scooter certificaat. De tarieven hiervoor zijn tussen €225,- tot €280,-. De 1e t/m 4e scooterrijles in Barendrecht kosten bij ons slechts €27,50. Vervolglessen hebben een tarief van 30 euro per les. Een scooterrijles in Barendrecht duurt 50 minuten.

Voor de praktijk examen moet je denken qua kosten aan €170,-. Deze kosten zijn volgens CBR-tarief, inclusief administratiekosten en de huur van de bromfiets of scooter.

Liever een autorijles afnemen?

Heb je meer interesse in het afnemen van een autorijles of een motorrijles? Dat kan ook bij ons. Naast de scooterrijles in Barendrecht kan je bij ons ook terecht voor de rijlessen en motorrijlessen. Voor de autorijlessen bieden wij je een proefles aan. Wil je onze proef rijles uitproberen en daarmee vergelijken met de vele andere rijscholen in de omgeving van Barendrecht? Schrijf je dan nu in voor een proefles! Om dit te doen vul je ons inschrijfformulier in. Wij nemen contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 010 – 492 19 34. Onze medewerkers staan u graag te woord. Hopelijk tot snel!