Rijlessen in Nieuwerkerk aan de IJssel

Ben je op zoek naar een goede autorijschool die rijlessen geeft in Nieuwerkerk aan de IJssel? Zoek dan niet verder, bij Verkeersschool De Zwaan ben je aan het juiste adres! Onze autorijschool leidt jaarlijks duizenden mensen op voor hun rijbewijs met onze speciale starterspakket. Wij hebben een hoog slagingspercentage. Wil je beginnen met je rijlessen? Doe dit dan bij Verkeersschool De Zwaan. Onze instructeurs hebben enkel als doel om jou zo snel mogelijk klaar te stomen tot een zelfstandige verkeersdeelnemer die veilig de weg op kan.

Onze autorijschool uit omgeving Nieuwerkerk aan de IJssel biedt u vele voordelen, waaronder:

  • Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Speciale starters pakketten en studentenkorting;
  • Instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst;
  • Een hoog slagingspercentage.

Wil je meer weten over de rijlessen mogelijkheden van onze autorijschool uit regio Nieuwerkerk aan de IJssel? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, ook kan je bellen naar 010 – 492 19 34. Wil je onze rijschool eerst vergelijken met onze concurrenten? Vraag dan direct een proefles bij ons aan.

Verkeersschool De Zwaan, uw ideale autorijschool voor rijlessen in Nieuwerkerk aan de IJssel

De Zwaan is een verkeersschool waar vertrouwen, kennis, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Sinds 1999 verzorgen wij rij opleidingen voor de motor en auto. Sinds 2010 kan je ook bij ons terecht voor rij opleidingen voor de brommer. Onze rij opleidingen worden ieder jaar kritisch bekeken en zo nodig aangepast. De instructeurs krijgen daarom ook jaarlijks bijscholing. Wij hebben ook met het CBR regelmatig overleg voor wat betreft de exameneisen. Wij hechten veel waarde aan het verbeteren van onze service en kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat wij onze lessen en opleidingen evalueren met betreffende leerling.

Bij onze autorijschool in Nieuwerkerk aan de IJssel worden studenten niet vergeten. Voor alle studenten die hun rijbewijs willen halen, kunnen wij een aantrekkelijke studentenkorting bieden. Bekijk direct onze tarieven.

Schrijf je nu in voor een proefles!

Wil je onze autorijschool in Nieuwerkerk aan de IJssel uitproberen en daarmee vergelijken met de vele andere rijscholen in de omgeving van Nieuwerkerk aan de IJssel? Schrijf je dan nu in voor een proefles! Om dit te doen vul je ons inschrijfformulier in. Wij nemen contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 010 – 492 19 34. Onze medewerkers staan u graag ter woord. Hopelijk tot snel!