Start met een rijles in Hendrik Ido Ambacht

Wil je beginnen met het behalen van je rijbewijs? Start dan met een rijles in Hendrik Ido Ambacht met Verkeersschool De Zwaan. Wij bieden je vele mogelijkheden, passend bij jouw situatie. Dus aarzel niet en begin met het afnemen van een rijles in Hendrik Ido Ambacht! Sinds november 2011 mag je al beginnen vanaf je 16,5 jarige leeftijd. Je mag zelfs al vanaf je 17e d weg op onder begeleiding van een ervaren bestuurder. Wil je dus op tijd starten met je rijlessen in Hendrik Ido Ambacht? Doe dit dan met Verkeerschool De Zwaan.

Verkeersschool De Zwaan biedt zoals al eerder genoemd vele mogelijkheden voor een rijles in Hendrik Ido Ambacht. Daarnaast bieden wij u ook vele andere voordelen, waaronder:

  • Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Speciale starters pakketten en studentenkorting;
  • Instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst;
  • Een hoog slagingspercentage.

Wil je meer weten over de rijles mogelijkheden in Hendrik Ido Ambacht? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, ook kan je bellen naar 010 – 492 19 34. Wil je onze rijschool eerst vergelijken met onze concurrenten? Vraag dan direct een proefles bij ons aan.

Tarieven rijles in Hendrik Ido Ambacht

Onze rijschool hanteert voor de rijlessen in Hendrik Ido Ambacht verschillende tarieven. Voor studenten hanteren wij overigens wel speciale kortingen. Deze zijn echter alleen van toepassing op vertoon van studenten- of collegekaart.

Enkele van onze mogelijkheden en tarieven zijn:

  • Studentenpakket vanaf €735,-
  • Spoedcursus vanaf €540,-
  • Pakketcursus 2B vanaf €625,-

Wil je meer weten over onze tarieven? Bekijk deze dan direct! Heb je vragen hierover? Bel dan direct naar 010 – 492 19 34!

Schrijf je nu in voor een proefles!

Wil je onze proef rijles in Hendrik Ido Ambacht uitproberen en daarmee vergelijken met de vele andere rijscholen in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht? Schrijf je dan nu in voor een proefles! Om dit te doen vul je ons inschrijfformulier in. Wij nemen contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 010 – 492 19 34. Onze medewerkers staan u graag ter woord. Hopelijk tot snel!