Motorrijlessen in Rotterdam

Motor rijden is misschien wel de leukste manier om jezelf te verplaatsen. Het geeft je dat ultieme vrijheidsgevoel! Wil je zelf ook leren motor rijden? Begin dan met een motorrijles in Rotterdam van Verkeersschool De Zwaan. Als je begint met lessen met de motor hoef je nog niet in bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat of rijbewijs B. Op het examen moet je deze echter wel in bezit hebben. Dit is net zoals bij het examen voor een rijbewijs B. Wil je dus beginnen met motor rijden? Doe dit dan met Verkeersschool De Zwaan.

Verkeersschool De Zwaan biedt zoals al eerder genoemd vele mogelijkheden voor een motorrijles in Rotterdam Zuid. Daarnaast bieden wij u ook vele andere voordelen, waaronder:

  • Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Speciale starters pakketten en studentenkorting;
  • Instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst;
  • Een hoog slagingspercentage.

Wil je meer weten over de Motorrijlessen in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, ook kan je bellen naar 010 – 492 19 34. Wil je onze rijschool eerst vergelijken met onze concurrenten? Vraag dan direct een proefles bij ons aan.

Motorrijlessen in Rotterdam van Verkeersschool de Zwaan

Bij Verkeersschool De Zwaan leren wij je echt motorrijden, niet alleen de examen oefeningen zodat je het rijbewijs kan halen. Zoals je wel weet is motor rijden niet zonder gevaar. Op een motor ben je nu eenmaal meer kwetsbaar en slechter te zien dan in een auto. Dit is dan ook de reden dat onze instructeurs je laten zien hoe je gevaar kunt herkennen en maken jezelf bewust van wat je niet ziet. Een voorbeeld hierbij is hoe je in een file kan anticiperen welke auto van baan gaat wisselen zonder richting aan te geven.

Een losse motorrijles in Rotterdam kost bij ons slechts €35,-. Wil je meer weten over de tarieven? Bekijk deze dan direct!

Schrijf je nu in voor een proefles!

Naast de motorrijles in Rotterdam kan je bij ons ook terecht voor de autorijlessen en scooterlessen. Voor de autorijlessen bieden wij je een proefles aan. Wil je onze proef rijles uitproberen en daarmee vergelijken met de vele andere rijscholen in de omgeving van Rotterdam? Schrijf je dan nu in voor een proefles! Om dit te doen vul je ons inschrijfformulier in. Wij nemen contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 010 – 492 19 34. Onze medewerkers staan u graag te woord. Hopelijk tot snel!