Over ons

De verkeersschool waar vertrouwen, kennis, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Al meer dan 20 jaar, sinds 1999, verzorgt Verkeersschool De Zwaan rij opleidingen voor de motor (cat. A) en auto (cat. B). Sinds 2010 verzorgen wij ook rij opleidingen voor de brommer (cat. AM2) / scooter. Jaarlijks slagen er meer dan 1000 kandidaten bij ons voor hun rij examen. Verkeersschool De Zwaan is gevestigd in Rotterdam en naast Rotterdam ook werkzaam in de volgende regio’s: Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan de IJssel, Berkel en Rodenrijs en Delft.

Video afspelen

Kwaliteit

Onze opleidingen worden ieder jaar kritisch bekeken en waar nodig aangepast. De instructeurs worden jaarlijks bijgeschoold en regelmatig hebben wij overleg met het CBR over de exameneisen.

Wij evalueren onze lessen en opleidingen met elke leerling, zodat wij onze service en kwaliteit kunnen blijven verbeteren.

Rij-instructeurs

Voor de rijinstructeur is het een uitdaging om elke leerling, op een doelgerichte wijze, de auto, motor of scooter zelfstandig te laten leren beheersen, zodat de leerling zelfverzekerd en veilig het verkeer tegemoet gaat. De leerling staat centraal bij Verkeersschool De Zwaan!

Onze rijinstructeurs staan altijd open voor eventuele vragen en feedback. Tijdens de praktijklessen in het verkeer zal de leerling voldoende ervaring opdoen om voorbereid het examen in te gaan. Dit alles met als doel: de prestaties op de weg verbeteren, met als eindresultaat het felbegeerde rijbewijs op zak!

Studenten

Studenten worden bij Verkeersschool De Zwaan niet vergeten. Voor studenten die de droom hebben om een rijbewijs op zak te hebben kunnen wij een aantrekkelijke studentenkorting bieden. Hiervoor verwijzen wij naar onze tarieven.

Slagingspercentages

Bij Verkeersschool De Zwaan slaagt 96 tot 100 % van de leerlingen meteen voor het eerste examen.

Het actuele weer