Weersverwachting
Rotterdam
Meer weer in Rotterdam

Informatie

Welkom bij Verkeersschool De Zwaan

De verkeersschool waar vertrouwen, kennis, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Sinds 1999 verzorgt Verkeersschool De Zwaan rij opleidingen voor de motor (cat. A) en auto (cat. B). Sinds 2010 verzorgen wij ook rij opleidingen voor de brommer (cat. AM2) / scooter. Jaarlijks slagen er meer dan 1000 mensen bij ons: mensen moet kandidaten worden. Verkeersschool de Zwaan is gevestigd in Rotterdam en naast Rotterdam ook werkzaam in de volgende regio’s: Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Capelle aan den Ijssel, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan de Ijssel, Berkel en Rodenrijd en Delft.

Kwaliteit

Onze opleidingen worden ieder jaar kritisch bekeken en zo nodig aangepast. De instructeurs krijgen jaarlijks bijscholing en regelmatig hebben wij overleg met het CBR voor wat betreft de exameneisen.

Wij evalueren onze lessen en opleidingen met betreffende leerling, zodat wij onze service en kwaliteit kunnen verbeteren.

Rij-instructeurs

Voor de rij-instructeur is het een uitdaging om de leerling, op een doelgerichte wijze, de auto, motor of scooter zelfstandig te leren beheersen, zodat de leerling zelfverzekerd en veilig het verkeer tegemoet gaat. De leerling staat centraal bij Verkeersschool De Zwaan.

Onze rij-instructeurs staan altijd open voor eventuele vragen en feedback. Tijdens de praktijklessen in het verkeer zal de leerling voldoende ervaring op doen om voorbereid het examen in te gaan. Dit alles met als doel: de prestaties op de weg verbeteren, met als eindresultaat het welbegeerde rijbewijs op zak!

Studenten

Studenten worden bij Verkeersschool de Zwaan niet vergeten. Voor alle studenten die de droom hebben om een rijbewijs op zak te hebben kunnen wij een aantrekkelijke studentenkorting bieden. Hiervoor verwijzen wij naar onze tarieven.

Slagingspercentages

Bij Verkeersschool de Zwaan slaagt 96 tot 100 % van de leerlingen voor het eerste examen.